Tiny brengt rust

Ah ja, want dat kan ik wel. En als je hier al langer leest, weet je dat ik niet altijd de opgewekte versie van mezelf ben en ook niet altijd super kalm en vredig, want weet je: ik ben ook maar een mens.

Maar vele mensen zeiden mij al dat mijn stem rust brengt, dat het aangenaam is om naar mij te luisteren, dat ik die rust ook kan overdragen.

Je hoeft niet alle dagen yoga te doen of te mediteren om rust te vinden in jezelf, maar soms moet je eventjes op weg gezet worden. Daarom organiseer ik opnieuw een dag in Oedelem, om je te begeleiden naar die rust in jezelf. Zie het maar als een dag waarop JIJ centraal staat.

Moet je dan heel de tijd op een kussen zitten en zwijgen? Nee!

We gaan van alles doen. Juist de afwisseling in het programma is de vorige keer ook héél goed onthaald, dus dat doen we opnieuw: ademhalingsoefeningen, een beetje meditatie, een beetje yoga (en desnoods zit je op een stoel), mindfulness, een ligconcert, een workshop zonnegroet (hopelijk buiten), eens een mantra proberen (nee dat is geen enge spin!), eens de beentjes strekken, een hoofdmassage is ook inbegrepen, en… natuurlijk ook eten en drinken. Mijn vrienden Ann en Rik zijn de perfecte gastvrouw en gastheer en leggen ons in de watten (bijna letterlijk).

Reageer gerust als je nog vragen hebt, en wil je je inschrijven dan kan dat nu al meteen op volgende link: INSCHRIJVEN.

Waar is dat te doen? In Oedelem, een prachtig gerenoveerde schuur annex grote tuin, waar ook al eens een pony rondloopt (Blanche).

Wanneer? Op zondag 12 juni. Ja, ik weet het, vaderdag. Maar denk eens even na: zou dat niet een heel erg origineel cadeau zijn voor je papa, of voor je man, of voor jezelf, ook als je geen papa bent/hebt. Stuur dit gerust door aan mensen die je kent en van wie je vermoedt dat dit iets voor hen kan zijn.

8 comments

 1. Pfff, vaderdag, ga ik wéér moeten zien te bedenken wat ik hem ga geven, want da’s nooit evident hier 😦

  ik ga ne keer kijken waar Oedeem ligt, want zonder gps ben ik qua richtingszin, een wandelend ramp… M’n moeder vraagt zich soms luidop af, hoe ik het vroeger met landkaarten, toen de gps bakjes nog niet bestonden en pas opkwamen, het gered heb…

  Ik wil wel graag komen, maar ik ga dat niet moeten proberen op een vader/moeder dag, dat hier thuis op de zelfde hoogte van een feestdag staat 😦

  Geliked door 1 persoon

   1. Ah ok merci, dat geeft me inderdaad al een beeld 🙂 Lijkt me leuk, zo zien we elkaar ook niet keer hé 😉

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s