Tiny op wandel in Anaga natuurpark

Dag 21/40dagenbloggen

Hoera, zondag is onze vrije dag! En we konden uitslapen (dus was ik al blij dat ik tot na 7u kon blijven liggen!). En er was een beetje zon deze morgen!

We hadden afgesproken om met een groot deel van onze groep te gaan wandelen. De eigenaar, Ronny, bracht ons met de minibus 45 minuten verderop naar het Anaga gebergte. In het noorden van Tenerife regent het dus merkelijk meer, wat er voor zorgt dat de natuur een stuk groener en vruchtbaarder is dan in het zuiden.

Wat hadden we geluk met het weer! Zon en af en toe een wolkje, een licht briesje, ideaal wandelweer.

Natuurlijk was het voor mij behoorlijk uitdagend: eerst een heel steil stuk naar beneden, af en toe behoorlijk glad en rotsig, maar ik kreeg wandelstokken van Ronny en die hielpen me wel. Ook kreeg ik weer last van een oude blessure aan mijn knie, maar tijdens het omhoog klimmen had ik daar dan weer geen pijn meer in.

Maar dan moest ik af en toe stoppen om op adem te komen. De groep ging soms een stuk sneller, maar ofwel was iemand bij mij, ofwel wachtten ze regelmatig op mij én gaven mij ook tijd om een beetje te bekomen. ’t Zijn zulke schatjes, echt waar.

4 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s