Tiny zit op een andere planeet

Omdat het hier zo helemaal anders is dan thuis. Omdat het verschil bijna niet groter kan zijn.

Om zeven uur ben ik deze morgen al gaan zwemmen in de zee. Het water is nu al heerlijk en ik was de enige zottin die al zo vroeg het water in dook. Na een half uur zagen wat anderen het ook wel zitten.

Deze groep. Zo divers. Bijna allemaal Vlamingen, sommigen kennen elkaar al iets langer, sommigen waren vorige week nog vreemden maar lijken nu al goeie vriendinnen. Mijn beste vriend en zijn vrouw zijn ook mee. Maar iedereen laat elkaar gerust of doet dingen alleen als ze dat willen, we eten samen maar verder doet iedereen zijn ding. Soms is het echt dolle pret en soms komen er hele goeie gesprekken en soms is er gewoon niks. Alles kan.

Elke morgen ben ik ik al op voor de zonsopgang. Zonder wekker. En ik ben niet enige maar iedereen neemt zijn tijd en ruimte om wakker te worden.

Dag 2. Ramses komt mij gezelschap houden.

Ik schreef wel al eerder: het is niet voor iedereen. Maar wie er nu is, is perfect op zijn plaats. De ooh’s en aah’s zijn niet van de lucht, niet alleen over de omgeving maar ook over het eten. Typische Vlamingen: ‘t is schoon weer en goed van eten.

Morgen gaan we een nachtje slapen midden in de woestijn. Ik kijk er al naar uit, want ook dat wordt een speciale ervaring.

11 comments

  1. Ja, slapen in de woestijn is magisch. Dat hebben wij in de Wahiba Sands in Oman gedaan, in een normadentent. Geen elektriciteit, wel een generator voor in de tent waar we aten en voor de rest het licht van de maan. Om nooit te vergeten.
    Geniet er 200% van!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s