Tiny gaat nog eens 40 dagen bloggen

In 2017 deed ik het ook al: 40 dagen aan een stuk bloggen. Als ik me goed herinner heb ik geen enkele dag overgeslagen, in die periode ging ik ook op reis en ook in Amerika heb ik elke dag geblogd. Zie het archief!

Deze keer komt het initiatief van Katrien van Perfect Imperfect, leuke blog van haar ontdekt trouwens! Ze geeft je meteen ook een inspiratiegids mee en daar wil ik wel mee aan de slag.

Ondertussen ben ik haast onmerkbaar al vijf dagen bezig, want sinds afgelopen woensdag ben ik al elke dag aan het schrijven. Correctie: veel van mijn berichtjes schrijf ik al een paar dagen voordien, op sommige dagen gooi ik dan een blogpost of vier uit mijn mouw en die plan ik dan in voor één van de volgende dagen.

Ik heb eens een paar vragen voor jullie!

Waarom volgen jullie mijn blog? En waar zou je graag nog eens over lezen bij mij? Bepaalde onderwerpen, tips, thema’s, prangende vragen… Ik ben benieuwd. Weet dat ik weinig taboes uit de weg ga.

Dit is de vijfde dag in #40dagenbloggen

17 comments

 1. Enkele vrijblijvende thema-suggesties:
  Dansen, geurherinneringen, klein geluk, bordspelen, wasbeurten, beeldmanipulatie, prikkelende kledij, worst met appelmoes, kleuren, gevoelige geluiden, speld in de hooiberg, afgeweken paden, contracten, stofwisseling, videoclips, festivaleten, zout of zuur, kamelendrijvers, wachtzalen, tranen van geluk, grondwerken, zonsopgang/ondergang, radio stemmen, aaibaarheidsfactor, wat zou ik doen mocht ik niet meer moeten werken om den brode, telefoonnummers, ambachtelijke liefde, blinde moppen, brommers, varen, woordzoekers, buiten slapen, zalven en slaan, goesting, uitzichten/inzichten, …
  Indien nog inspiratie nodig, laat maar weten. Alvast bedankt voor de reeds geleverde fijne schrijfsels
  Uw vrijblijvende dienaar van Katoren

  Geliked door 2 people

 2. Blij je elke dag in mijn ochtendkrant te kunnen lezen!
  Ferme uitdaging wel, die stukjes voorzien voor 40 dagen. Uiteraard zijn er allicht dagen waar je er meerdere schrijft, andere waar je liever op de rem duwt.

  Waarom ik je weblog volg? Hewel, in de blogwereld gebeurt iets waar ik vroeger nooit zou in geloofd hebben, namelijk een soort van online ‘vriendenkring’, of noem het ‘clubje’ waar min of meer gelijkgestemden elkaar vinden en contact houden. Het valt op dat heel wat bezoekers van jouw weblog ook bij mij komen en vice versa. Of dit ook ‘in real life’ zou klikken (heb ik al duizend keer geschreven) weet ik niet, vandaar dat het wat mij leuk is dit mysterie aan te houden.

  Wat weet ik na al die jaren weblog van Tiny? Heel weinig, denk ik. Hoewel bij de suggesties van Stach (hierboven) toch veel te rapen valt. Neem nu bijvoorbeeld het ambachtelijk de liefde bedrijven met worst en appelmoes (op een brommer met zicht op de zonsopgang).

  Geliked door 1 persoon

 3. Wel euh ik volg je blog als geïnteresseerde vriendin, maar ook gewoon omdat het interessant ís 😉. Ik zit nog altijd te wachten op het verhaal ‘waarom ik een hekel heb aan Michael Jackson’. H je trouwens ooit geblogd over je rockrally avontuur en hoe je zelfs in de catalogus Brupop staat?

  Geliked door 1 persoon

 4. Ondanks je relatieve anonimiteit vind ik je erg sympathiek. Je zou zomaar een goeie vriendin kunnen zijn. We zijn bovendien zo goed als leeftijdsgenoten – 1 jaartje verschil, denk ik – en dus herken ik me in veel van wat je schrijft.
  Je blogt al veertig dagen aan een stuk, dus zal ik je geen onderwerpen opdringen. Schrijf maar over wat in je opkomt, dat is altijd het leukste.

  Geliked door 1 persoon

 5. Ik lees je blog omdat je zo leuk en goed schrijft over een grote variatie aan onderwerpen en de moeilijke zaken niet uit de weg gaat. Zo openhartig over ouders, zoon, de betrokkenheid bij je werk. Wat je motiveert. Je bent een toffe madam😀

  Geliked door 1 persoon

 6. Ik lees je blog in eerste instantie omdat ik je een interessant persoon vind. Dat is ook de reden waarom ik die ben beginnen lezen, onze ontmoetingen en vriendschap volgde pas later. Zelfs al moesten die laatste er niet geweest zijn, zou ik hier nog altijd komen lezen. Ik denk altijd ‘die zal niet meer moeten terugkomen’ as in: jij hebt al echt geleefd, hoor. Ik smul van je verhalen!! En je kijk op het leven. En de wijsheid die je in pacht hebt.

  Geliked door 1 persoon

 7. Een dag uit je werkleven en een dag uit een weekend/vrije dag ofzo? Dat vind ik altijd leuk om te lezen bij anderen.
  Alleszins al lang fan van je blog, want ik lees graag blogs over vanalles 🙂

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s