Tiny heeft ge…

Gewandeld:

de afgelopen weken was het prachtig weer, soms een beetje te prachtig. Mooie plekjes ontdekt ondertussen en ook herinneringen opgehaald aan Damme en de Damse Vaart.

IMG_1712

De Gasthuisbossen in Zillebeke waren een welkome verfrissing, samen met mijn lief deden we daar een elftal kilometer, mooi uitgestippelde wandeling door Westtoer.

IMG_1785

Vandaag trokken we erop uit, tussen de buien door en langs de Leie, flirtend met de grens van Frankrijk. IMG_1735

Soms kon ik ook gewoon mijn deur uit wandelen op mijn sletsen, naar het einde van onze straat en daar de zonsondergang (net iets te laat) bewonderen.

Gekayakt:

Ik las al een paar weken over de avonturen van mijn goeie vriend, die een opblaasbare kajak had gekocht en daar al half West-Vlaanderen, Noord-Frankrijk en zowat heel Friesland mee door had gevaren met zijn vrouw en/of zijn zoons. Leek me zalig. “Awel”, zei hij, “ik zal je een keer komen halen als je een dagje tijd hebt.”

Afgelopen woensdag had ik zo’n dagje, na een vruchteloze verkenning van de Heulebeek trokken we de grens met Frankrijk over en deden we een poging om de rivier de Marque te bevaren, wat uitmondde in de simpele beslissing om gewoon naar het Lac du Héron te gaan.  Nooit van gehoord? Wij ook niet, ideaal!

IMG_1759

In één woord: ZALIG. Volledig Coronaproof want niemand anders te zien op het meer. In het meer: grote meervallen, kreeften, eendjes, zwanen,… en veel algen. Pas toen we er op het eind van de dag weer uit klauterden, vertelde een passant dat het eigenlijk interdit was vanwege de giftige algen. Oeps. Te laat. Dat hebben we toch maar weer gehad.

Geluisterd:

Podcasts allerhande. Werk en Leven. Man man man. De tien meest gegooglede vragen. Relaas. Echt gebeurd. The Moth. Michelle Obama. De boshut. Over haar. (Sorry geen zin om alles op te zoeken en linkjes te zetten, Google is your friend, my dear.)

Gesport:

Ok, daar kan ik kort over zijn. Buiten het wandelen deed ik geen bal. Of ja toch, als we yoga ook bij de sporten rekenen. Het was telkens yin yoga, dus super rustig, maar ik had er deugd van. Vooral omdat het ook telkens in open lucht was, heerlijk. IMG_1743

Gelezen:

niet meer zo superveel, maar ik sta nog altijd een paar boeken boven mijn challenge, 35 van de vooropgestelde 50 boeken dit jaar. En ook weer regelmatig in het Engels. Dat ik een paar Skype-gesprekken had met een Australiër in lock-down Melbourne heeft daar wel wat mee te maken…

 Gemasseerd:

’t loopt goed, mijn bijberoep! Tijdens de lockdown heb ik mij online wat bijgeschoold en staat er nu ook zwangerschapsmassage op mijn specialisatie lijstje. Ik masseer liefst vrouwen en heb ook vooral vrouwen in mijn klantenkring, zwangere vrouwen nu ook en binnenkort volg ik een cursus babymassage om ook hun kindjes te kunnen opvolgen. Superleuk om te doen, die zwangere buikjes zien evolueren. De baby’s leken ook telkens hallo te zeggen en vanuit de buik een high five te geven tegen mijn handen. Volgende week fotosessie met Kelly en een zwangere klant!IMG_1777

13 comments

 1. Leuk dat kayakken zo goed bevallen is. Wij hebben er 2 omdat we aan het water wonen en zo kunnen vertrekken.

  En van je boekenlijstje noteer ik ook nog wel wat.

  Fijn dat je het goed stelt in deze tijd. Dat is niet voor iedereen zo.

  Geliked door 1 persoon

 2. Mooie ontspanningen (en foto’s) 🙂

  Best grappig die zin : “Ik masseer liefst vrouwen”
  Ik moest best erg lachen, vrouwen zijn ook de enigen die zwanger kunnen worden 😉 Nog geen zwangere mannen tegengekomen hier 😉

  Geliked door 1 persoon

 3. Die ‘net iets te late’ zonsondergang levert desalniettemin een feeëriek plaatje op.

  Zo eens gemasseerd worden, lijkt me wel iets. En afgaand op mijn buik ben ik toch al zo’n acht maanden zwanger. Dus. 😉

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s