Tiny draait: Music please…

Weer zo’n leuk overzicht gevonden in dit blogland, ik doe graag mee nadat ik het bij Vief, Samaja en Saturn9 had gelezen.

In te vullen zonder Google te gebruiken, daar heb ik nu eens geen enkele moeite mee, ik kan meerdere liedjes verzinnen voor één thema. Is er nog iemand verbaasd? Ha ha!

Something to Wear – Blue suede shoes van Elvis Presley.
Something to drink – Eééééén kopje koffie van VOF De Kunst (sorry, hoog oorwurmgehalte)
A PlaceNew York state of mind van Billy Joel
A food Peaches van The presidents of the USA

An animal– Twee motten van Dorus (want er mag toch ook eens gelachen worden en het mag ook uit een tijd komen toen ik nog niet geboren was, in 1957)


A Number One van U2. Of Be my number two van Joe Jackson. Of Three times a lady van The Commodores. Of Four times more van Elisa Waut. Alléé, deze laatste dan maar. Uit de tijd dat BH’s overrated waren. 😉


A Color – In a white room, van Cream. Of Whiter shade of pale van Procul Harum. Of Weisse Rosen aus Athen van Nana Mouskouri. Of White Horse van Laid Back. Of Zwart/Wit van Frank Boeijen. Ik zal maar niet aan de andere kleuren beginnen zeker?
A Girl’s Name – Martine van Louis Neefs. Of Martien van Toast. Of Tina van Rob De Nijs.


A Boy’s NameFrankie van Sister Sledge. Toevallig hé, zo net onder die Martine?


A Profession – Rue des Bouchers van Johan Verminnen? Of dat liedje over de juffrouw die de tandarts helpt, maar ‘k ga het jullie niet aandoen om de titel te vermelden, want dat zou trauma’s kunnen veroorzaken… Nee, ik kies voor iets lekkers, het kon ook bij Food gestaan hebben: Ice Cream Man van Jonathan Richman, uit 1977.


Day of the Week – Eight days a week van The Beatles, dan heb ik ze allemaal en dan is het ook een nummer. Of Friday I’m in love van The Cure. Of I don’t like Mondays van The Boomtown Rats. Of Ruby Tuesday van Rolling Stones?

Sorry, ik heb het waarschijnlijk verpest voor alle mensen die het nog zelf wilden invullen. Komop, je hebt nu een extra uitdaging, je kent vast nog meer liedjes en andere, moderne, hedendaagse! Succes!

13 comments

  1. Kijk kijk, in de tekst zie ik best veel bekende muziek. Maar die clipjes zeg. Ik beluisterde ze allemaal en stelde vast dat ik enkel de liedjes van swinging boobs Elisa Waut en Sister Sledge kende. twee op zes. Verdemme zeg. En ik dacht nochtans dat wij ongeveer dezelfde leeftijd hadden (thinking face).

    Geliked door 1 persoon

  2. Fijne lijst. Elisa Waut springt eruit wat mij betreft. En yep, puur auditief.

    Wat zou er overigens zijn geworden van Els Helewaut? Baat zij niet ergens een B&B uit in de Westhoek na haar avontuur met The Bodyshop?

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s