Tiny is halfweg de zomervakantie

Niet dat ik zelf twee maanden vakantie heb, maar kom. Ik heb al een en ander overleefd:

 • peesonsteking en tandontsteking in Zwitserland
 • een hittegolf
 • een aanval van sinusitis

Ja want weet je nog, die vorige blog over hoe zielig ik daar zat boekjes te lezen in Zwitserland, terwijl ik wou wandelen (Tiny zit dan eens in Zwitserland)? Het is verbeterd hoor, na een dag of drie kon ik al weer wandelingen maken, niet te ver, niet te snel, niet te steil.

Een paar dagen later kreeg ik daar echter tandpijn. En nog méér tandpijn. En stond ik de volgende morgen op met een gezicht dat een soort kruising was tussen The Elephant Man en Donald Duck. Hup, weer ontstekingsremmers. Oei, slaan niet aan. Pijnstillers ook niet. Oei, dan maar antibiotica. Ondertussen had ik al een goeie relatie met die dokter in het hotel.

Eens thuisgekomen, na verschillende mailtjes en telefoontjes over en weer van mijn tandarts, mocht ik naar de endodontoloog, voor een wortelkanaalbehandeling. Die endodontoloog (een woord waar ik even op moest oefenen) doet niets anders dan tandzenuwbehandelingen.

Een paar weken kon ik minder goed eten, maar nu is ’t bijna over. Hoera.

Huh niks hoera. Mijn lichaam dacht, bwah het is lang geleden, laten we er nog eens een sinusitis tegen aan gooien. Ja maar, ja maar! Het is over enkele dagen Dranouter!! Op hoop van zegen hé.

De warmte. Goh, ik vond dat nog niet zo erg. We hebben ons Sofinesse-gewijs twee dagen in de living gelegd, omdat het daar frisser was. En ik ging naar de cinema, The Lion King, samen met mijn zoon en ik heb NIET geweend. Wat een prestatie!

Ook in Zeebrugge was het warm en super ver lopen naar de zee, maar ik wou per se mijn voeten in de Noordzee steken. Mission accomplished. Waarop het spontaan begon te bliksemen en te donderen, maar ach.

registration-3

Foto met gsm, niet zo’n goeie kwaliteit helaas

Dat super goed nieuws over mijn zoon van laatst, is trouwens al oud nieuws. Helaas. Gelukkig zijn daar heel wat (nieuwe) vrienden voor hem, muziek en hier en daar een mini-festival.

13 comments

 1. Tussendoor kwam ook nog een blog voorbij van jou dat je de naar Amerika was of zo. Het leek wel of je blog was gehackt.

  Fijn dat je weer een stuk gezonder bent nu of concludeer ik dat nu te rap.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ai, ai, zo jammer, dat lijf dat het op het verkeerde moment laat afweten.
  En de kroost en passerende lieven… We hebben hier ook ons deel al gehad. Nu zijn ze allebei alleen maar content en diegene die hen ooit hun vrijheid gaat beperken zal heel goeie papieren moeten hebben 😀

  Geliked door 1 persoon

 3. Niet leuk maar gelukkig kan je het met je humor een beetje relativeren. Geniet van Dranouter dat is jammer genoeg geen optie meer voor mij, maar goed, ik maak binnenkort een nieuwe bucketlist. Want geen bucketlist is geen dromen, en euh, dat gaat me niet goed af, ik heb dromen nodig om ze lieft van al te verwezenlijken!

  Geliked door 1 persoon

  1. Ik doe niks! ‘k Laat het allemaal maar over mij komen, veel kun je toch niet doen. Enfin, nog een festival en eind augustus nog eens foetsie, ‘k mag hopen dat bacteriën en dergelijke zich verder koest houden.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s