Tiny is kalm, hé?

Blogdip?

Er heeft mij nog niemand gevraagd waarom ik niet meer blog, dus ik maak mij eigenlijk geen zorgen. Ik word niet gemist.

Of moet ik mij nu wel zorgen maken, want het is jullie wellicht gewoon om het even. Of ik hier nu wat schrijf of niet, geen haan die er naar kraait. Enfin, ik zal het mij maar niet te veel aantrekken.

Ben ik in een diep gat gevallen? Heb ik geen inspiratie meer? Valt er niet meer te beleven misschien? Ba neen. Maar soms heb ik het een beetje gehad met dat bloggen, instagrammen idem. Het is vaak heel veel ‘ons kent ons’, je draait een beetje in cirkeltjes en je ziet heel veel van hetzelfde. Soms doe ik er aan mee, en soms  denk ik ‘Bweurk’ en vind ik het belachelijk.

Wat staat er nog op mijn programma?

 • detoxen: binnenkort volg ik een kuur om mijn lichaam eens te resetten en ja, hopelijk ook wat te vermageren. Eens de vijftig gepasseerd komen de kilo’s er al bij als ik nog maar naar een zak chips KIJK.
 • ‘iets doen met de tuin’. Dus in plaats van veel weekendjes weg, gaan we een beetje flink zijn en onze tuin aanpakken. Mijn bijdrage zal wellicht zeer klein zijn, maar ik ben al begonnen en heb EINDELIJK frambozenplantjes gezet. Spannend!
 • toch ook op reis: Zwitserland in juli en een rondreis door de Balkan in augustus (Kroatië, Bosnië-Herzegovina, Montenegro).

  Waterfalls_Kravica_5,_Bosnia_and_Herzegovina

  Kravica Watervallen

 • meewerken op Cactusfestival en zoals gewoonlijk ook op Dranouter.

Verder ben ik al een yoga/meditatiereis aan het voorbereiden voor begin volgend jaar, terug naar Egypte, maar deze keer met een klein groepje.

Wat ben ik aan het lezen?

Ik doe niet echt mee met de Verbeelding Bookchallenge, dit jaar lees ik gewoon lekker mijn eigen gedacht. Al heel erg genoten van:

Nog een nieuwtje? Ik heb meegedaan aan Relaas! Het verhaal staat nog niet op de podcast, want ze maken elke maand een selectie en het zou ook best kunnen dat je mij gewoon niet zult horen, maar we zien wel. Het was een hele leuke ervaring om mijn verhaal te vertellen voor een groep mensen.

Wat valt er nog te zien?

Op tv volgde ik met een half oog Blind Getrouwd en Temptation Island, maar hoe saai was dit? De conversaties die we hierover in ons Leesclub-whatsapp groepje voeren zijn véél interessanter!

Wel interessant: Topdokters, De noodcentrale, Rond de Noordzee, en nu ook terug Liefde voor Muziek. Wat een zàlig programma. De eerste aflevering, dat eerste nummer van Jan Leyers die de Marie-Louise van Bart Kaëll covert, hallelujah. Tranen in mijn ogen, echt waar. Heerlijk.

Op Netflix zijn we volop bezig met Outlander en zagen we ook al You, Sex Education, The story of Anvil, Ozark…. en wachten we vol ongeduld op het volgende seizoen van Stranger Things, The crown en La casa de Papel.

Voor De Mol gaan we elke zondag met heel de familie om kwart na acht voor de tv zitten, om bijna rechtstreeks te kijken, zo kunnen we toch de reclame door spoelen. Gokje? Bas. Maar ik zit er elk jaar faliekant naast, dus die zal het wel niet zijn.

Zo. Iedereen weer mee. D’amuseleute!

 

 

19 comments

 1. Om eerlijk te zijn… ik dacht dat je in al je drukte het bloggen beu was geraakt. Wat ik heel jammer zou gevonden hebben, want je bent een van die vaste kern die ik nu al enkele jaren ken en die gestaag aan het uitdunnen is.
  Anderzojds ben ik blij te lezen dat je leven naast dat bloggen leuk wordt ingevuld.
  Geniet van het paasweekend!

  Geliked door 1 persoon

 2. Herkenbaar de twijfels over blijven bloggen en posten op Social Media. Minder frequent is ook goed. Ik haal weer veel interessante dingen uit jouw logje en laat je dat weten. Je weet nooit hoeveel mensen je inspireert en aanzet tot iets met je schrijven. Vaak wordt er nl. geen reactie geplaatst. Jouw boeken, frambozen plantjes en vakantiebestemming in Montenegro zorgen bij mij voor activiteiten in mijn leven.

  Geliked door 1 persoon

 3. Je moet vooral doen waar je je zelf het beste bij voelt, qua bloggen maar ook op andere domeinen. Eleanor and Park is echt een van mijn favoriete boeken! Geweldig! Mijn mol is Axel, vraag mij niet waarom maar bij elke mollenstreek zit hij wel vervat haha

  Geliked door 1 persoon

 4. Jij hebt energie voor duizend en gebruikt die ook duidelijk (buiten het bloggen). En ja, dat bloggen is soms rondjes draaien in een ons kent ons draaimolen. En dan soms nog met heel beperkte toegevoegde waarde. Maar dat vind ik van de krant en boeken lezen ook 🙂 Maar hey, toegevoegde waarde varieert doorheen de tijd denk ik dan.
  Liefde voor muziek gaf na twee afleveringen wel weer een pareltje of twee. Wat een leuk programma als er echt creative mensen aan meedoen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Beste Tiny,ik kom hier nog graag iets lezen hoor ,ja bloggen dat geraakt wat in de vergeethoek ondervindt ik.da is de schuld van die Facebook denk ik ,ik zit daar niet op ben meer een YouTube mens ( ik knutsel graag) en op Pinterest ,daar vind ik alles voor mijn hobby’s .
  Doe zo maar voort hoor,dat moet niet alle dagen of weken zijn.
  Groetjes uit Wachtebeke

  Geliked door 1 persoon

 6. Warme, groggy stem heeft die Jan Leyers. Lijkt me een leuk programma. Toch maar eens een schotel overwegen om (o.a.) VTM te kunnen ontvangen.
  Ik kom hier graag lezen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Oooo, je gaat naar Zwitserland! Welke regio precies?
  Ik had inderdaad niet gemerkt dat je efkes niet meer had geblogd. Ten eerste omdat ik een paar weken achter zat met lezen, ten tweede omdat door dat gezever van 40 dagen bloggen er een shitload aan postjes was, niet normaal. Sorry hoor, ik kom hier nochtans graag lezen en ben blij dat je terug bent 🙂
  En o, is Liefde voor muziek terug!

  Geliked door 1 persoon

  1. Haha, blij dat te lezen. We gaan opnieuw naar ZInal, net als 2 jaar geleden, ik blogde er ook al over. ’t Was daar zo tof, dat we nog eens gaan. Relaxen, niet moeten denken over eten, prachtige omgeving.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s