Tiny wil een uitdaging…

… maar wat?

Op het internet circuleren (vooral Hollandse en Amerikaanse) lijstjes van dingen die je zogezegd moet gedaan hebben voor je vijftigste. Ik vind ze vooral belachelijk, dus daar beginnen we niet aan.

Een tijd geleden publiceerde ik ook al een lijst van wat ik al wel of niet heb gedaan/gezien: Tiny deed nog niet veel. Maar nu vraag ik me af: heb ik nog iets gemist? Ik heb vanaf vandaag nog welgeteld TIEN dagen.

Moet ik volgens jou nog een film zéker zien? Een boek zéker lezen? Is er iets waarvan je vindt dat het belachelijk is als je dat nog niet voor je vijftigste gedaan hebt?

Stuur me niet te ver en laat me niet te veel geld uitgeven, maar ik wil nog wel een uitdaging aangaan. Wie heeft een voorstel?

 

Advertenties

22 comments

 1. Je bent er vroeg mee :).
  Zou het geen uitdaging zijn om een halve kilo pralines te kopen?
  Misschien niet.
  Maar het zou wel een uitdaging zijn om met die halve pralines naar een totaal onbekende te gaan in een rusthuis, vluchthuis,… en die ermee gelukkig te maken. Een los babbeltje slaan en er beiden een goed gevoel aan over te houden.

  Liked by 1 persoon

  1. Euhm ja, dat wel. Maar dat zie ik niet als een uitdaging. Mensen die willen weten wie ik ben en hoe ik er uit zie, hoeven maar een klein beetje moeite te doen. Ik ben al erg open… 🙂

   Like

 2. Ik weet niet wat je ermee wil bereiken. Je kunt jezelf laten droppen ’s nachts of overdag zonder geld, mobiel, kaart en dan kijken hoe je thuis geraakt.

  Of met je vinger blind opleiding tot nu de kaart wijzen en ernaar toe reizen. Als het een lokale kaart is wandelen of fietsen en anders

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s