Tiny in de Grand Canyon, deel 2

Gisteren was het nogal bewolkt, maar we waren toch al behoorlijk onder de indruk.

Vandaag reden we terug richting Grand Canyon, vanuit Flagstaff, maar besloten we om aan de South Rim de Desert Drive te rijden. Je rijdt van het ene uitzichtpunt naar het andere. Zelfs al had het gesneeuwd afgelopen nacht, het was zonnig en de wind was gevallen. Dus boven de 2000 meter schijnt de zon behoorlijk fel en was het goed te doen zonder jas.

Woorden schieten te kort om te beschrijven wat je ziet. Op sommige plaatsen kon je perfect de Colorado river zien kronkelen. We klauterden hier en daar wat meer naar beneden om nog beter van het uitzicht te kunnen genieten. Ik ben zelf een ongelofelijke broekschijter wat hoogtes betreft, maar nu heb ik mezelf overtroffen, vond ik. Alles voor een goeie foto, haha!

De hele Desert View drive is zo’n 60 kilometer lang, maar we hebben er wel vijf uur over gedaan. Er is zoveel moois te zien, je stopt toch overal om te kijken. Water hadden we genoeg mee, fruit en koekjes ook, gelukkig maar. Je moet echt wel voorzien zijn op zo’n uitstap. Voor de rest, geniet van de foto’s:

DSC_0577DSC_0591DSC_0609DSC_0619DSC_0630DSC_0632

Advertenties

8 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s