Tiny en de Joshua Tree

Onze eerste volledige dag in het Wilde Westen was behoorlijk indrukwekkend.

Na een verkwikkend nachtje waren we al rond zes uur klaarwakker, maar uitgeslapen.

We ontbeten bij Denny’s, een keten die je overal vindt in Amerika, waar je kan ontbijten, lunchen en dineren. Ons eerste ontbijt was behoorlijk copieus: french toast, pancakes, spiegelei, bacon, oatmeal, koffie à volonté.

IMG_6954

De eerste stop was bij Pioneertown, een oud stadje dat nu niet meer bewoond is, maar gewoon wil tonen hoe het leven er uit zag tijdens de eerste pioniersdagen in het Westen. Niet zo toeristisch, want amper andere mensen, plaats genoeg om te rond te dolen op het gemak en foto’s te maken.

DSC_0358

Ons doel van vandaag was Joshua Tree National Park en dat was blijkbaar een idee dat veel mensen hadden op een zaterdag eind maart. Er stond een rij auto’s aan te schuiven bij de ingang, maar het binnenrijden verliep wel vlot. Als het druk is, moet je ook maar betalen als je weer uit het park weg rijdt.

Je kan regelmatig stoppen en een wandeling maken, het uitzicht is gewoon overal fantastisch. Hier kan je gewoon geen slechte foto maken en elke tien meter zie je weer iets nieuws, een ander uitzicht, speciale vegetatie (yucca’s natuurlijk) en hier en daar een hagedis of een woestijnrat.

Foto’s spreken voor zich.

Advertenties

10 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s