Tiny maakt portretten

Afgelopen half jaar volgde ik de module “Mens en Portret”, eindelijk want dit is mijn favoriete onderwerp. Voordien deed ik al de drie verplichte basismodules, daarna Lightroom, Straatfotografie en Productfotografie. (Als je op de link klikt, zie en lees je mijn resultaten)

Deze keer kon ik mijn geluk niet op, want ik volg deze lessen ’s avonds en het moet natuurlijk passen dat een module nét wordt gegeven op een dag dat ik kan.

Hieronder zie je mijn resultaten, ik was erg blij met mijn modellen. Blijkbaar was ik de enige van mijn klas die zo makkelijk modellen vond, maar ik zwierde af en toe een vraag op Facebook en de aanbiedingen vielen uit de lucht. Zelfs mensen die ik al een hele tijd niet meer gezien had, grepen de kans en kwamen naar de studio of op locatie.

Ik kan je ook al vertellen dat vanaf maandag mijn nieuwe module start: Zwart-wit fotografie. Dat zie ik ook volledig zitten…

Maar deze afgelopen module was helemaal mijn ding, ik werk graag met mensen en probeer ze er zo eerlijk mogelijk vast te leggen.

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.

jurgen-2

Thema emoties

4

Thema: Hoed (op locatie in Vives)

5

dsc_0270

Locatie: De grote post, Oostende

nele5

Thema: vintage

dsc_0084

Thema: high key

zelf-film-noir

Thema: film noir

alam

Thema: low key

marta3

21 comments

Plaats een reactie