Tiny kijkt uit naar november

Terwijl ik al vaak zat te zagen en te zeuren dat er nooit eens iets gebeurt, dat niemand mij eens uitnodigt, is het tij blijkbaar gekeerd.

In november staan er toch wat leuke ontmoetingen op het programma:

 • een avondje impro-comedy met The Lunatics in Gent. En wie weet komt er daar een vervolg op want ze organiseren improvisatie workshops in Wevelgem. Lijkt me wel tof om zelf eens te doen.

 • Dezelfde week, terug naar Gent: eindelijk eens tickets versierd voor een voorstelling van Isabelle Beernaert, de Gentse choreografe. Ik ben erg benieuwd naar “Ne me quitte pas”
 • Een jeugdvriend, lang niet gezien, mailde me: of ik geen zin had om eens af te spreken ergens tussen Wevelgem en Antwerpen. JΓ Γ Γ , hoe rapper hoe liever! Ik ken hem al van toen ik vijftien was. Details zijn (misschien) voor een andere keer. πŸ™‚
 • Ik mag een fotoshoot gaan doen op het Belgian Open Air. Dat zegt niets hΓ©? ‘k Weet het. Het heeft te maken met pistolen en geweren en sport. Ik ben reuze benieuwd. In feite worden het allemaal portretfoto’s, dus volledig in mijn straatje. πŸ™‚ Het brengt niet op, maar ik krijg mijn onkosten terug betaald en krijg drank (en misschien eten, ha!)
 • De dames van de leesclub kwamen af met een zot idee om in plaats van een boek te lezen, samen eens een film te gaan bekijken. Dus gaan wij over enkele weken gezellig samen naar Bridget Jones’ baby.

 • In dezelfde week wil ik ook nog een dagje naar de Boekenbeurs en misschien valt dat te combineren met een bezoekje aan een andere Antwerpse vriend. (Weer ander blogverhaal – misschien)
 • En dan is er weer de tweejaarlijkse wijnproeverij, je weet wel, bij Hugo, waar onze leesclub is. Deze keer samen met een ex-huisgenootje, en ze zag het ook zitten om na dat geproef, naar een fuifje te gaan van een ex-klasgenootje van mij. Kun je nog volgen?
 • En het is nog niet gedaan. Want een andere vriendin, die ik al heel lang niet meer zag, nodigde me uit voor een uitstapje. Wellicht wat shoppen en lunchen in Gent.
 • Tussendoor verjaart mijn mama nog eens. Ik voorspel een restaurantbezoek. πŸ˜‰
 • Het einde van de maand wordt nog afgesloten met een spaghettiavond van de basket, dat is zo’n verplicht nummer. Maar ach, dat overleven we dan ook nog wel.
 • En daarna is het alweer tijd voor weer een avondje met de leesclub. Het boek dat we deze keer lezen is trouwens Wild van Cheryl Strayed. Sommigen zagen de film al, maar ik ben wel benieuwd naar het boek.wildtp_books-680
 • Komt daarbij dat november een paar feestdagen kent, en dat die toevallig zo goed vallen, zodat ik twee weken heb waarin ik telkens maar twee dagen hoef te werken. Ah ja, want anders zou ik geen tijd hebben om al die bovenstaande dingen in te plannen hΓ©. November is bij mij vaak het moment om in een gat te vallen, mijnΒ welbekende winterdip, het vallen van het blad, maar nu heb ik toch al leuke vooruitzichten om dat wat tegen te gaan.
Advertenties

17 comments

 1. Dan toch ‘madame populaire’ πŸ™‚ !!
  De drukke agenda is je gegund. Lijken me stuk voor stuk leuke ontmoetingen…
  Blogdate in december? Ben benieuwd naar het relaas… Zoals je weet ben ikzelf geen blogdeiteraar, maar ik zal op afstand meegenieten.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s