Tiny’s genietmomentjes

Ofwel: Tiny’s guilty pleasures.

Nu het hoogzomer is, de kinderen geen school hebben, er af en toe vakantie is, ga ik precies meer genieten. Van hele gewone dingen, bijna te simpel om op te schrijven.

 • Een boterham met choco. En wat voor een choco. Normaal ontbijt ik met havermout en soyamelk, maar als het vakantie is, mag dat al eens wat anders zijn. Ik kocht onlangs een pot Boerinnekes-choco en was instant gelukkig. 
 • Op bezoek gaan bij mijn vriendin en een slaatje aangeboden krijgen met (wait for it)… Mateüs Rosé. Zò lekker!
 • Na een hete dag thuiskomen in een lekker fris huis (nee, geen airco, wel een slim lief die ’s morgens een uurtje alles open zet en dan alles potdicht gooit, rolluiken naar beneden, deuren en vensters dicht en de koelte binnen houden. Heerlijk.
 • Een simpele Cornetto als dessert. (Het moet niet altijd sabayon zijn.) Cornetto_Classico_jpg500p
 • Een Chai tea latte van de Starbucks, die eigenlijk pokkeduur is en die goedkoop vinden in de Starbucks machine in een tankstation in Wanlin.
 • De Scottisch dansen op een trouwfeest met een lichtvoetige vriendin. Wel weten dat een echte scottish totaal anders is, maar genieten van het nostalgisch momentje. Haar dan een versnelling hoger meesleuren en gieren van de lach.
 • Op een warme vrije dag mezelf binnen opsluiten en series binge-watchen –  op het moment Outcast op Fox.

Wordt verwacht: Méér genietmomentjes en dansjes in het weekend. Boombalfestival, here I come.

11 comments

 1. Herkenbaar van potdicht en in de vroege ochtend of liefst zelfs nacht te luchten, hahahaha dat doe ik ook als we een hittegolf hebben en een extra vin die staat te draaien voor de kat, naast alle plafondventilators, heerlijk, thuis komen in een donker huis, maar oh wat heerlijk koel!

  Dit zijn stuk voor stuk mooie geniet momentjes, en ik wens jou alvast heel veel plezier op het volgende festival.

  X

  Geliked door 1 persoon

 2. Hier ook alles vroeg open en dan dicht laten, de beste oplossing, buiten 30 gr en binnen 23,5 heerlijk! Wat een lekkere genietmomentjes geniet jij! Lekker en blijven doen hoor. Je weet het, het leven is een feestje maar je moet zelf de slingers ophangen!

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik herinner me vooral die choco in een rechthoekig potje waar een laagje chocolade opzat, ik moest altijd heel snel zijn om daar als eerste bij te zijn, ik denk nu niet meer te koop…my loss 😦

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s