Tiny is terug en straks weer weg

Dranouter Festival was de max! We hebben er zo van genoten. En ja, we waren daar ook om te werken, lees er meer over hier, maar we hadden tijd genoeg om concertjes te zien, vrienden te spreken, veel lekkers te eten en te drinken en mensjes te kijken.

Zoals je ziet, Dranouter is een festival voor alle leeftijden! En de blotevoetenrastaman was overal aanwezig. 🙂

Het enige wat we (soms) misten was ‘een bende moaten’. We amuseren ons altijd met ons twee hoor, daar niet van. Maar als je naar de biertent gaat en er is goeie muziek en je wil een dansje doen, dan sta je daar een beetje dwaas te dansen voor je lief – die zelf geen danser is. Wat extra vrienden om mee dom te doen, zou leuk geweest zijn. (Beschouw dit maar als een uitnodiging, haha!)

Jammer dat het weer voorbij is, maar volgend jaar zijn we er zeker terug bij. En ja, we zullen weer werken, ons postje daar is goed te doen – zelfs met een nightshift van middernacht tot zes uur ’s morgens. Na die shift zijn we toch maar naar huis gaan slapen, omdat je om zeven uur ’s morgens toch al klaarwakker in je tent ligt. En thuis deden we de rolluiken dicht, is het stil en sliepen we tot twee uur ’s middags.

Nu pakken we uit en pakken we weer in. Morgen vertrekken we – terug met de kinderen – voor een weekje naar Oostenrijk. Ze zeggen dat het daar veel regent… maar we hopen er het beste van.

We logeren in een chalet op een uurtje ten zuiden van Salzburg. Op het programma: veel wandelen, hopelijk bij mooi weer ook eens zwemmen in een meer, Salzburg verkennen en de Sound of Music tour! 🙂 The hills are alive…

Advertenties

11 comments

  1. Veel plezier in Salzburg en omgeving. Het is daar super mooi. Als kind ging ik al eens naar Abtenau. Dit is ook op een uurtje van Salzburg. Hopelijk valt het weer wat mee.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s