TIny gaf een fotoshoot weg

Weet je nog, een tijdje geleden? Omdat ik toen honderd volgers had, wou ik trakteren en lootte ik iemand uit de reacties. Heel wat mensen zagen die fotoshoot wel zitten. Er kon er echter slechts eentje winnen en dat was Bibiane.

Bibiane kende ik tot dan toe enkel van haar blog: Perfect Imperfections. Momenteel last ze eventjes een blogpauze in, dus daar is het nu even stil. Ik ging haar opzoeken, aan de (bijna) andere kant van het land en werd enthousiast en blij onthaald in haar gezellig appartement.

Héél veel mogelijkheden voor een amateurfotografe, zonder doeken, lichten en truukjes. Al haar muren zijn wit, haar zetel is wit, echt de max. Oh en zij heeft van dat fantastisch mooie rode haar, waar alle vrouwen jaloers op zijn. Ik toch al zeker! En dan heeft ze als bij wonder nog passende groene ogen, kortom in het Ierse Vogue zou ze niet misstaan. 🙂

En hier het resultaat:

DSC_0291-2

Ontspannen achterover leunend in de zetel.

DSC_0368-2

Guitig in zwart-wit.

DSC_0323-2

Bibiane is een nagellak-kenner en heeft lades vol leuke kleurtjes; Ze schrijft er ook vaak over en daar wou ik graag iets mee doen.

DSC_0346-2

Deze vind ik misschien nog het mooist. Nee, ik had geen haardroger of ventilator. ’t Zijn truken van de foor (hihi).

Je kan je wel voorstellen dat ik die cursus portretfotografie in september helemaal zie zitten hé. Wedden dat ik binnenkort nog een aantal proefkonijnen nodig heb? 🙂

Advertenties

17 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s