Tiny gaat naar Mulino

Als je nog eens in Wevelgem of Menen passeert, moet je zeker eens halt houden bij Antiekkaffee Mulino. Je vindt ze in de Kortrijkstraat, vlakbij het kruispunt met de N32, ofwel ‘aan de molen’.

Waarom? Omdat het niet zo maar een gewoon café is. Ik ben geen mens die alle antiekzaken afschuimt, maar hier hebben ze echt wel mooie dingen en vooral: lekkere koffie en taartjes. Het is een combinatie van een supergezellig café met een ruime antiekzaak. Geen stoffige beeldjes of muffe oude stoelen, maar stemmige schilderijen, reclameborden, kasten, zetels, noem maar op. Ik hou enorm van de sfeer die er hangt.

DSC_0093

DSC_0076

DSC_0079

Ga binnen en nestel je in één van de gezellige zetels of in een oude stoel aan een leuk tafeltje. Het interieur verandert ook regelmatig want alles is te koop.

Ze hebben er altijd zelfgemaakte taarten en de verwenkoffie is om duimen en vingers bij af te likken. Er is ook een uitgebreid assortiment thee.

DSC_0068

Mijn vriend koos deze keer voor de verwenkoffie en ik voor een frambozentaartje met marsepein: zo heerlijk!

Je hoeft niet te blijven zitten, loop gerust eens rond in de ruime zaak en vergaap je aan de vergane glorie. Hoe ouder ik word, hoe meer ik geïnteresseerd raak in onze geschiedenis. Stel je voor hoe je honderd jaar geleden van een kopje thee nipte, in welke omgeving je dan zou zitten en wat er in je interieur zou hangen… Heerlijk wegdromen.

Deze blog werd niet gesponsord en is volledig op eigen initiatief.

 

Advertenties

11 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s