Wat Tiny uitspookte in februari

Regelmatig zie ik bij andere bloggers een overzichtje verschijnen van de afgelopen maand. Heb ik dat zelf ook al eens gedaan? Ik dacht het niet.

Eigenlijk vond ik februari best een geslaagde maand, als ik zo mijn iPhone-foto’s bekijk. Ik was productief, heb lekker gegeten en gedronken, kocht tof gerief, en deed veel ideetjes op. En ik ging op bezoek bij leuke mensen!

Mijn productiviteit:

2016-02-14 16.06.49

Ik schilderde de hele woonkamer, en één volledige muur in het oranje. Superblij met het resultaat. We wachten nu nog op de nieuwe meubels en dan ga ik eens een make over blogje maken.

Ik schreef een hele hoop blogjes die ik op de planning heb gezet voor dit voorjaar. Mr Pannenkoek heeft mij met zijn reisfotochallenge een hele pak ideetjes gegeven, dus daar kan ik nog wel even mee verder. Hopelijk vinden jullie dit leuk!

De cursus productfotografie is een uitdaging. Ik vind het niet eenvoudig en ’t is eigenlijk ook mijn ding niet, maar ik doe mijn best. Later zal ik wel wat voorbeelden tonen. Ik ging bij een medeblogger op studie, gebruikte haar kinderen om het onderwerp ‘speelgoed’ te fotograferen.

DSC_0053-2

Lekker anoniem hΓ©? πŸ˜‰

Via het BloggerscafΓ© op Facebook ging ik Kortrijk verkennen met een stuk of acht jonge bloggertjes. Leuke middag en ik ontdekte waar je chai kunt kopen!

En vorig weekend leerde ik via nog een ander kanaal bloggers kennen uit een ander deel van het land, en ik mocht zelfs bij eentje logeren.

2016-02-27 08.07.27-2

Koekoek, deden de poesjes ’s morgens vroeg. Kom maar naar de woonkamer, dan krijg je een lekker ontbijtje! En nee, het waren geen kattenbrokjes, maar heerlijke pannenkoekjes. Toch zat ik niet bij Pannenkoek. πŸ˜‰

Ik deed ook een heleboel dingen waar ik later ga over bloggen en waar ik niks over mag zeggen, maar het is leuk! En boeiend! Mijn mond viel al een paar keer open. En nee, ik zeg niks.

Oh en ik deed ook nog iets voor het goede doel:

2016-02-13 16.38.54-2

Bij Madame Stof kocht ik een armbandje, ten voordele van het borstkanker onderzoek. Voor een luttele acht euro heb je een mooi sieraad en heb je de goeie zaak gesteund. Je kan nog altijd bestellen, hier.

Niet op Valentijn, maar de week nadien gingen we heerlijk uit eten. TΓͺte Γ  tΓͺte, stond er in de agenda, en ik wist totaal niet waar we heen gingen. Trek maar iets chique aan, zei mijn vriend. En een kwartiertje later stonden we voor de deur van De Mangerie in Lauwe.

2016-02-20 19.07.09-22016-02-20 19.10.14-2

Man, man, man, was me dat lekker. Het interieur is ook erg romantisch, en de gerechtjes waren om duimen en vingers bij af te likken. Ik trok nog een fotootje van het hapje bij de aperitief, daarna heb ik gewoon genoten.

De dag erna gingen we koffie drinken bij antiekkaffee Mulino, in Wevelgem. Maar daar ga ik nog eens apart over bloggen, die zaak is Γ©cht speciaal.

2016-02-20 14.51.21-1

Gisteren gingen we met het gezin nog een geocachen, dat was lang geleden. Om onszelf te belonen, dronken we nog een koffietje bij Vespa’z 2 in Rumbeke. Ach ja, er kan nog wel een hapje bij ook. Ja goeie dag! Pannenkoeken waar je bijna niet over kan kijken en een toef slagroom waar je met vier van kan eten. Oh en dat ijsje, dat is eigenlijk een Normandische koffie. πŸ™‚

2016-02-28 17.18.18

En dan deed ik nog een aankoop waar ik super blij mee ben. Ik loop al jaren rond met een stoere zwarte portefeuille, nogal mannelijk en ouderwets. Maar ik weigerde al jaren om een mama-portemonnee te kopen, genre envelop, breed en met veel vakken. Ik vond mezelf daar geen type voor. Zo stilletjes aan vind ik mezelf wel geschikt voor een mama-portemonnee, maar dan wel een hippe. Ik zocht en ik vond op Etsy, en was meteen verkocht. Vooral omdat je ze kan personaliseren, je kan doorgeven om je initialen of wat dan ook er op te laten zetten. Zie hier het resultaat, ik vind hem de max!

2016-02-29 10.50.46-1

Om dit februarilogje in schoonheid af te sluiten, nog een fotootje van mijn vriend, genomen in een leuke winkel in Menen. πŸ™‚

 

2016-02-20 11.28.41-2

 

Advertenties

20 comments

 1. Ik ben vooral benieuwd naar de make-over, eerlijk gezegd. Hoe mensen zelf creativiteit aan de dag leggen – en ook zelf de handen uit de mouwen steken! – in plaats van een schilder of decorateur te raadplegen, boeit me mateloos.

  Liked by 1 persoon

 2. Mijn katten worden beroemd πŸ™‚ πŸ™‚ en vandaar je opmerking over de “mama” portomonee, maar jij hebt nu ineens de hoofdvogel,……leuke maand!!

  Liked by 1 persoon

 3. al veel van de Mangerie gehoord/gelezen, maar nog nooit geweest. Ligt niet echt in de regio waar we onze culinaire geneugten meestal zoeken, maar wie weet…
  Je houdt het nogal mysterieus, Tiny. Ben benieuwd wat je nog allemaal in petto hebt!

  Like

 4. Dat is garantie ABC carnaval! Toffe winkel hΓ©! Leuke maand! Zou zo een maand kunnen zijn dat ik wel zou willen/kunnen beleven! Dat kindje lijkt nu erg op het kindje van een (blog)vriendin… maar het zou wel schandalig zijn als ik nu mis ben en ze dit te weten komt πŸ˜‰ Als zijn naam met een I. begint dan ben ik juist..?

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s