Tiny tijdens het Valentijnsweekend

Mijn lief en ik, we zijn niet zo Valentijnig aangelegd. Al lang hadden we besloten om dit weekend vooral NIET op zaterdagavond ergens te gaan eten en vooral NIET naar de sauna te gaan. Alles zit toch barstensvol.

Toch was het een superleuk weekend: we sliepen lang uit (tot 8u30 is voor ons lang!), deden wat boodschappen samen, huishoudelijke klusjes en op zondag planden we een dagje uit, want het ging mooi weer worden.

Bewijsjes hieronder, foto’s van een Valentijnsweekend.

2015-02-14 15.55.34Ik maakte een citroentaart, receptje van de Delhaize.

2015-02-14 19.25.40Nagels lakken 2.0, het lijkt me eindelijk redelijk te lukken. Ik las een hoop tips op beautyblogs, bijvoorbeeld dat je de randen kan insmeren met vaseline, als je dan morst en foefelt (zoals ik) veeg je dat zo weer weg. En mijn bril aandoen, màn, dat helpt enorm! (Mannen, lees gerust verder, er komt geen beauty-zever meer voor ;-))

2015-02-15 08.28.09Bij ons is het elke zondag Valentijn. Lief hé!

zestien-33We trokken naar de Opaalkust, het was er heerlijk weer voor. Een fikse wandeling, helemaal niet koud en weinig wind.

DSC_0483Hier en daar doken we een bunker in, want we zochten geocaches. Een jaar of twee geleden zijn wij gestart met geoaching, je komt op plekjes waar je anders nooit zou bij stilstaan. Wandelen met een doel, en ook super om met kinderen te doen.

seafood-platterWaarom we specifiek naar Audresselles gingen? Omdat “Chez mimi” daar is, en omdat ik zin had in zo’n heerlijke zeevruchtenschotel. Dat, met een flesje witte Muscadet, samen met mijn liefste die worstelde met garnalen pellen, en ik met de krab, en we hadden een zalige namiddag.

Advertenties

8 comments

  1. Dit jaar deden we eens gek en lieten we onze principes varen: we vierden Valentijn. De codewoorden waren chocolaatjes, bloemen en plantjes. En de onmeetbare liefde tussen ons twee, doch zulks is dagelijkse kost. 😉

    Like

  2. Wauw wat een prachtige daguitstap! Opaalkust, dat staat ook al een tijdje op mijn wishlist. Geocaching wil ik ook al een tijdje eens proberen, het zou fijn zijn moesten we nog eens wandeltijd vinden 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s